1 Iunie, Ziua Internaţională a Copilului

Pe 1 iunie România sărbătorește Ziua Copilului, iar în Brașov sunt pregătite surprize și evenimente distractive atât pentru cei mici cât și pentru părinții lor.

Echipa Ambient Residence este esntuziasmata de pregătirile pentru această zi specială în care
ne vom distra toţi şi vom fi pentru o zi, din nou copii.

Știm cu toții că copiii sunt viitorul și zi de zi, părinții facem tot posibilul, astfel încât copiii noștri sa obțina înțelepciune, care ii va imbogati si ii va ajuta în viitor și pentru aceasta ei trebuie să fie fericiti, sa se bucure, sa călătoreasca și sa aiba parte de dragostea noastra.

Va oferim camerele noastre confortabile, cu spații generoase pentru joaca, care vor fi caminul dumneavoastra pe durata vizitei la Brasov.

Piata Sfatului, situata în centrul Brașovului va asista la petrecere, unde copiii se pot bucura de jocuri, muzică, culori, dulciuri, surprize și costume.

Iubitorii de animale pot alege să viziteze Grădina Zoologică din Brașov, situata in cartierul Noua. Recent renovata, grădina oferă oportunități minunate pentru a admira multe specii comune și rare. Copiii care iubesc dulciurile pot începe vizita la patiseria de la intrarea unde se pot bucura de delicioase prăjituri tradiționale, înghețată și băuturi răcoritoare.

Fiecare copil este unic și Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite, a crezut același lucru în 1956, când a stabilit ziua de 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului, pentru că nu este nimic mai important decât fericirea și zâmbetele copiilor noștri.

La Conferința Internațională pentru apărarea copiilor, ONU, a fost de acord că fiecare țară ar trebui să stabilească calendarul pentru Ziua Internațională a Copilariei sau Copilului la data dorita de fiecare stat.

Multe țări au menținut data care a fost convenita de la început, 1 iunie, dar în multe altele, a fost modificata.
În 1954, Fondul Internațional pentru Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF) a emis o recomandare care prevede ca fiecare stat să aibă o zi numita „Ziua Copilului“

Ziua Copilului a fost la început în a doua duminică din luna iunie 1856 de către Rev. Dr. Charles Leonard, pastor al Bisericii Universaliste a Răscumpărătorului din Chelsea, Massachusetts. Dr. Leonard a făcut un serviciu special pentru si dedicat copiilor. El a numit ziua ´´Rose Day´´, dar mai târziu a fost numita ´´Flower Day´´ și apoi ´´Children´s Day´´.

Vă aşteptăm cu drag!
Echipa Ambient

Leave Comment