Tot confortul unui hotel de 5 stele cu toată intimitatea unei cabane private

  Vă invităm în vacanță la Casa Ambient – o casă-muzeu construită de boierii sași locali la 1756, recondiționată complet cu toate elementele de confort ale secolului XXI. Vă așteptăm cu o sală de mese generoasă, salon de jocuri situat în cramă, bucătărie complet utilată, piscină cu saună, curte cu spațiu de joacă pentru copii și foișor cu grătar pe lemne pentru cei mari.

Tip cazare: Vila lux

Capacitate: 12 persoane – 5 dormitoare cu băi – 400 m² construiţi
Număr total de camere: 9
Cazare: pe tot parcursul anului (iarna şi vara)

Vă așteptăm să descoperiți toate facilitățile Casei Ambient, pentru o vacanță extraordinară alături de familie și prieteni!

 

Rezervă-ți acum o experiență unică!


Oferte/ Ambient Exclusive / Socials

Descoperă ofertele Ambient în exclusivitate la noi pe site!
Am creat pachete și experiențe pentru fiecare perioadă a anului și preferințe de vacanță.

 

AMBIENT EXCLUSIVE

Un program conceput ca un concierge virtual, să vă ajute să navigați printre nenumăratele oferte pe care le are Brașovul.

În cei peste 20 de ani de când primim oaspeți în hotelurile și vilele noastre am căutat cele mai autentice experiențe și ales cei mai profesioniști parteneri care să vi le ofere. Iar aceste relații de lungă durată ne permit să îți oferim beneficii exclusive: discounturi, oferte speciale, etc

 

UNITĂŢILE NOASTREAMBIENT HOTELS

URMĂRIŢI-NE ÎN REŢELE NOASTRE

Alăturaţi-vă comunităţii noastre de oaspeţi satisfăcuţi şi bucuraţi-vă de oferte exclusive, disponibile numai pentru fanii noştri.

 

O LUME DEOFERTE ŞI IDEI

PREMII AMBIENT