Activităţi în Braşov

Natural High Climbing Brașov

Natural High Climbing Brașov este un club pentru activități de cățărare indoor și outdoor. Activitățiile propuse de club, includ atât adulții, cât și copiii, înglobând sporturile în natură și cele făcute în spații special amenajate.
Instructorii certificați din domeniu inițiază începătorii în alpinism sau bouldeting și îi ajută să se perfecționeze pe cei care au deja experiență în aceste activități. Pentru copii, se organizează tabere de aventură și cățărat, insuflându-le dragostea pentru natură.

În anul 2007 s-a deschis și un panou de escaladă indoor, suprafața fiind împărțită în 150 mp pentru escaladă și 200 mp pentru bouldering. Există posibilitatea închirierii echipamentului de escaladă pentru a urma cursurile de inițiere sau perfecționare în aceste activități.

Pentru că respectă toate standardele necesare unei săli de escaladă indoor, Natural High Climbing este cuprinsă în circuitul circuitul de concurs al Federației Române de Alpinism și Escaladă.

Escape Rooms Brașov

Escape Rooms Brașov beneficiază de locația perfectă. Unde e mai potrivit să amenajezi camere de groază din care trebuie să evadezi, decât în Brașov, ținutul contelui Dracula? Nevoia de adrenalină, rezolvare a puzzle-urilor și a situaților inedite a dus la amenajarea acestor camere de evadare.

În cele 60 de minute în care esti captiv, trebuie să rezolvi indiciile, să gândești creativ și acționezi în echipă. Cele două camere tematice, Ascunzătoarea lui Dracula și Marele Circ înglobează elemente inedite, înfricoșătoare și captivante.
Potrivite pentru grupurile de prieteni, colegi sau familie, jocurile de genul acesta invocă scenarii intense pentru a scoate la iveală reacții spontane. Sudarea echipei și auto-cunoaștere, sunt beneficiile principale cu care veți pleca după ce veți reuși să evadați.

Ceai et caetera

Poveștile adunate de peste zi sau ani merită uneori un cadru special în care să fie expuse. Așa a apărut Ceai et caetera, un loc plin de inspirație și predispoziție spre începerea unor conversații interesante.
Jocuri de societate precum Saboteur, 7 Wonders, Identik, Coloniștii din Catan și multe altele, sunt puse la dispoziția amatorilor de jocuri în echipă. Indiferent de strategia cu care vin clienții, atmosfera plăcută a localului relaxează și îndeamnă la socializare.

Pentru o experiență de neuitat, clienții ceainăriei pot cumpăra diverse obiecte handmade, cărți, jocuri de strategie și sortimente de ceai printre cele mai variate. Aici se organizează expoziții de pictură și fotografii, seri de jocuri, schimb de cărți, colțul cu idei istețe și multe alte evenimente artistice.

Club Arta

Club Arta a fost fondat în anul 1998 și dispune cel mai mare spațiu destinat biliardului și tenisului de masă din Brașov.
Club Arta Brasov este o punte de legatura intre trecutul orasului, prezent si viitor. Infiintat in anul 1998, Club Arta a devenit de-a lungul anilor cel mai potrivit loc de a-ti petrece timpul alaturi de prieteni. Eleganta si confortul specific clubului se imbina armonios cu activitatile recreative si sportive care se desfasoara aici.

Pastrat in sufletul multor dintre clienti sub numele de ,,Arta”, datorita vechiului cinematograf care functiona in trecut aici, locul a devenit un spatiu al socializarii si relaxarii, al petrecerii timpului alaturi de prieteni, dar si al desfasurarii de activitati sportive.
Mai mult, Club Arta dispune de asemenea si de 5 aparate de darts, 1 aparat distractiv cu jucarii de plus, precum si de un Air Hockei SAM.

Incepand cu anul 2011, din dorinta de a dezvolta latura sportiva a activitatilor pe care le desfasoara, Club Arta s-a afiliat la Federatia Romana de Biliard si Pool. Ca rezultate in cadrul competiilor nationale, echipa Arta Brasov s-a pozitionat pe locul 2 la Cupa Mosconi din Romania, fiind de altfel singura echipa din provincie care a reusit sa se claseze pe podium alaturi de marile echipe din Bucuresti.

In fiecare duminica, la Club Arta poti participa sau urmari concursuri locale organizate pentru iubitorii acestui sport, in timp ce socializezi si te relaxezi alaturi de prietenii tai.

Leave Comment