Inaugurăm Casa Ambient!

Inaugurăm Casa Ambient!
Tot confortul unui hotel de 5 stele cu toata intimitatea unei cabane private.

La poalele Masivului Postăvaru, în comuna Cristian, o familie de boieri negustori sași a construit în 1756 o casă după tradiția vremurilor. 275 de ani mai târziu, o familie de antreprenori români au recondițonat-o cu atenția și respectful cuvenite.
Clădirea, camerele și moșia au fost aduse la standardele de confort ale secolului XXI păstrând, însă, toate elementele și detaliile istorice. Din vara lui 2022, Casa Ambient așteaptă să răsune iar a ospețe, râsete și voie bună.

Cauți cazare la Brașov pentru o excursie cu 10-12 persoane? Acesta este! Ai 6 dormitoare spațioase, bucătărie complet utilată, sală de mese, piscină și sauna, curte mare cu loc de joacă pentru copii și foișor cu grătar pentru cei mari. Dacă n-ar fi munții superbi din jurul nostru și toate frumusețile Brașovului la câteva minute distanță, n-ai avea niciun motiv să pleci din universul minunat pe care l-am creat.
 Vă este foame? Restaurantul nostru este la 1 minut distanță.
 Nu vreți să vă deplasați? Putem asigura toate mesele în regim de catering.
 Vreți să vă organizați siguri mesele sau un grătar? Firmele de delivery vin toate direct la ușă cu orice ați avea nevoie.
 Vreți să petreceți o zi în curte? Aveți de ales între piscina, sauna, sală de jocuri cu masa de billiard, locul de joacă din curte, foișorul cu grătar gata de aprins cu toate cele necesare.
 Vreți să explorați zona? Colegii din recepție vă ajută cu recomandări și contactele partenerilor noștri de încredere din zonă. Activități și experiențe testate de noi în primul rând, selectate în cei 25 de ani de experiență în zona Brașoului.
La Casa Ambient ai la dispoziție toate serviciile unui hotel de 5 stele cu tot farmecul unei cabane de lux private.
Orice ai avea în plan, Casa Ambient este cazarea ideală la Brașov!

Leave Comment