Crăciun si Revelion 2016-2017, Distracție si voie buna într-o ambianță unică

Va mulțumim ca ați fost alături de noi in acest an minunat si ne-ați oferit oportunitatea de a va întâmpina cu cele mai bune servicii pe durata șederii dumneavoastră in Brașov.

Ca in fiecare an, după cum știți, Brașovul se va îmbracă cu straie albe pentru a-si aștepta invitații, care vor petrece un sfârșit de an excepțional si de aceasta data diferit.

La cumpăna dintre ani vom avea în loc de artificii un spectacol modern de lumini, lasere şi confetti. Brașovenii și turiștii vor avea parte în acest an de primul Revelion fără artificii în Piața Sfatului. Nu vor lipsi însă reprezentațiile spectaculoase „după modelul New York“, la trecerea dintre ani, cei prezenți în Piața Sfatului vor avea parte de un show de lasere, lumini, confetti și sunet.

Programul de Revelion din Piața Sfatului începe la ora 22.30, când pe scenă vor urca Crush & Alexandra Ungureanu. De la 23.20 urmează un concert cu trupa locală Ză Band, care va aduce în Piața Sfatului hituri celebre. Cu cinci minute înainte de miezul nopţii începe spectacolul de lumini, lasere şi confetti, iar imediat după acest show va urma un concert cu DJ Emil Lassaria & Caytlin, care vor încălzi atmosfera cu piese ritmate. În timpul spectacolelor brașovenii se vor putea încălzi cu vin fiert sau cu ceai fierbinte de la Târgul de Crăciun.

Va recomandam cu drag sa va pregătiți temeinic pentru noaptea de Anul Nou, care conform tradițiilor trebuie întâmpinata cu cat mai mult zgomot pentru a alunga toate spiritele rele, o căpățâna de usturoi si boabe de grâu in buzunar, o haina noua si alta roșie.

Noi ne vom pregăti de asemenea si vom chema si colindătorii care vor cânta Sorcova si Plugușorul, spre bucuria invitaților noștri.

Va invitam sa va bucurați de Masa Tradiționala de Crăciun într-o atmosfera calda in restaurantul nostru din cadrul Hotelului Ambient (la doar 5 minute de mers pe jos distanta), un loc în care plăcerea de a mânca este o invitație de a savura gustul tradiționalului și de a obține texturi neobișnuite și arome delicioase.

In restaurantul nostru, de Crăciun, vă veți simți ca acasă și vă veți putea bucura de ospitalitate și savoarea bucatelor, care oferă o gamă largă de gusturi originale de tradiție românească.

Va așteptam in ritmul muzicii pentru o petrecere pe cinste!

Leave Comment